Att vara en del av Careys innebär att arbeta ihop med människor man kan lita på. Oavsett vilka utmaningar vi ställs inför så arbetar vi tillsammans för att bli allt bättre varje dag.
Alla i vårt team engagerar sig för att fullgöra sin uppgift, demonstrera vår expertis och stötta varandra så att vi alltid gör ett högklassigt jobb.

”Vi värdesätter betydelsen av teamet och vår relation med våra kunder. Det är hjärtat i hela vår verksamhet, så alla samarbetar och jobbar ihop på ett effektivt sätt. Vi har en kultur baserad på kontinuerlig förbättring. Vi har ett team med människor av alla nationaliteter som arbetar med oss, och alla i teamet jobbar väldigt bra ihop och stöder varandra - det är ett toppenställe att arbeta på.”

Kenneth Doran - Managing Director

Ledarteam

Teamet i högsta ledningen hos Seneca Resource Recovery har massor av erfarenhet inom resursåtervinning och tillverkning av avfallsbaserat bränsle. Vår ledning har inte bara omfattande kunskaper och erfarenhet, utan även ett etablerat nätverk av internationella kontakter som tillhandahåller en rad olika tjänster i vår leveranskedja.

Läs vidare för mer information om teamet.

Jobb

Vi vill att våra anställda ska trivas och utvecklas till sin högsta potential. Vår passion är att skapa en miljö som erbjuder möjligheter till stimulerande och meningsfulla jobb och samtidigt tillhandahålla ramverket för fördjupad kunskap och ökad skicklighet.

Jobb hos Seneca Resource Recovery